ARCH voor de patiënt
Heeft u (een vermoeden van) een zeldzame vorm van reuma? Dan krijgt u via het ARCH netwerk snel de juiste diagnose en de best mogelijke behandeling die er is. Via ARCH staat u in contact met een netwerk van artsen die alles weten over uw aandoening. Uw behandeling bestaat uit een combinatie van de nieuwste inzichten en mogelijkheden en wat u zelf belangrijk vindt. Ook kunt u al uw vragen stellen zonder ver te reizen of lang te wachten op een afspraak. Uw behandelend specialist begeleidt u zodat u samen kunt beslissen welke behandelmethode het beste past bij uw leven.

De belangrijkste voordelen op een rij
Met name de snellere diagnose levert veel winst op. Daardoor:

  • heeft u minder lang onzekerheid over de diagnose
  • krijgt u eerder de juiste/beste behandeling
  • heeft u minder lang (onnodig) last van klachten
  • voorkomt het permanente schade

Ook

  • bent u verzekerd van goede zorg, ook dichtbij huis
  • krijgt u toegang tot kennis en ervaring van experts op het gebied van uw ziekte
  • kunt u bijdragen aan betere zorg in de toekomst door gegevens beschikbaar te stellen voor onderzoek (vrijwillig, hoeft niet)

Aanmelding ARCH
Als u aangemeld wilt worden bij ARCH dan kunt u dit bespreken met uw behandelend arts. Uw arts moet aangesloten zijn bij ARCH, dat is een voorwaarde om als patiënt deel te kunnen nemen aan ARCH. Is uw arts nog niet bij ARCH aangesloten? Dat kan, we bevinden ons nog in de opstartfase. Mail dan naar info@arch.nl onder vermelding van uw naam en telefoonnummer en de naam, specialisme en ziekenhuis van uw behandelend arts.

ARCH neemt vervolgens contact op met uw behandelend arts om de registratie bij ARCH in orde te maken waarna ook u zich kunt registreren.

Nieuwsbrief

In onze nieuwsbrief, die 3 keer per jaar verschijnt, leest u over de laatste ontwikkelingen rondom ARCH. U kunt zich hier aanmelden voor de nieuwsbrief.