We snappen dat u, als zorgverlener vragen heeft of meer wilt weten over een deelname aan ARCH. Hieronder vindt u de meestgestelde vragen en antwoorden. Staat uw vraag er niet bij? Mail ons dan op info@arch.nl. Algemene vragen en antwoorden over het hoe en waarom van ARCH kunt u hier vinden.

Wat levert deelname aan ARCH mij op?
ARCH wilt u een beter overzicht bieden van de beschikbare informatie en ziekteverloop, handigere uitwisseling van informatie faciliteren en houvast geven aan zorgpaden, gestuurd door topexperts.

Is deelname aan ARCH vrijwillig?
Deelname is natuurlijk vrijwillig voor artsen en patiënten. Als een patiënt over ARCH leest of hoort en interesse heeft, dan moet deelname aan ARCH eerst met zijn of haar eigen behandelend arts besproken worden. Als u ook wil meedoen, dan kunt u contact opnemen met de coördinator van een ARCH regio.

Hoe kan ik meedoen aan ARCH?
U kunt contact opnemen met de coördinator van een ARCH regio waarmee u of uw patiënt wil samenwerken. Na aanmelding krijgt u toegang tot het ARCH-systeem en kunt u patiënten aanmelden, mits zij daarvoor toestemming geven.

Sluit ARCH aan op bestaande (ICT) systemen?
Nee er is gekozen voor de ontwikkeling van een applicatie los van de ziekenhuissystemen voor gebruik op een Ipad omdat dit het gebruiksgemak maximaal ten goede komt. Met de copy portal kunnen gegevens eenvoudig overgezet worden in de ARCH applicatie waarmee tijdsinvestering door dubbele invoer tot het minimum beperkt wordt.

Heb ik een training of opleiding nodig?
De ARCH-app en software zijn heel gebruiksvriendelijk. Wij hopen dat minimale uitleg voldoende is voor elke deelnemer.