Copy
View this email in your browser

Beste Lezers,

Wij kijken met trots terug op een drukke periode in een nog drukker jaar! In deze nieuwsbrief vindt u een overzicht van de nieuwste ontwikkelingen binnen ons netwerk en terugblikken op evenementen. Zo kijken wij in deze editie onder andere terug op de in 2024 georganiseerde prikkelende en inspirerende ARCH Dagen. De implementatie van het vernieuwde ARCH Portaal is inmiddels in volle gang: wij zijn hard aan het werk om het portaal in steeds meer ziekenhuizen te implementeren en zo de zorg voor mensen met systemische autoimmuunziekten te verbeteren.

Voorwoord

In deze feestelijke periode bedanken wij graag alle toegewijde patiëntverenigingen, zorgverleners, en alle andere betrokkenen.
Jullie inzet helpt ons om de wens voor een zo gezond en gelukkig mogelijke toekomst waar te maken. Fijne feestdagen en een gezond 2024!

Terugblik ARCH Dag op 17 November
Bedankt voor uw komst!

Vorige maand brachten we samen een inspirerende ARCH Dag door. Ervaringsdeskundigen, zorgverleners, onderzoekers en meer kwamen samen in om te discussiëren over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van zeldzame systemische auto-immuunziekten. Dit jaar werden ook de paramedici verwelkomd en hun waardevolle inzichten zullen zeker een vast onderdeel worden van toekomstige ARCH Dagen!
Na een boeiende kennissessie van Julia Spierings over stamceltransplantatie bij systemische sclerose (Presentatie) werd ook de NVR Kennisagenda besproken en kwamen de werkgroepen Sjögren, Systemische Lupus Erythematodes / Antifosfolipidensyndroom, Systemische Sclerose en Vasculitis bijeen om de nieuwste ontwikkelingen en (nieuwe) onderzoeken te bediscussiëren.
Op 5 April 2024 wordt de volgende ARCH Dag weer georganiseerd.
Bent u ook dan ook bij? U kunt uw interesse nu al kenbaar maken via de onderstaande button.
Meld u nu aan voor de ARCH Dag op 5 April
Deze dag wordt georganiseerd voor (para-)medisch behandelaars betrokken bij
diagnose, behandeling en revalidatie bij systeemziekten en patiëntenverenigingen.
Bent u patiënt? Neem dan contact op met uw patiëntvereniging: NVLE, NVSP of Vasculitis Stichting.

ARCH TV

Nieuwe edities van ARCH TV in 2024!
Uitzending gemist? Klik hier om deze terug te kijken.


In deze serie van onafhankelijke en multidisciplinaire nascholingen over systemische auto-immuunziekten worden deelnemers o.l.v. prof. dr. Jaap van Laar in meerdere webinars volledig bijgepraat over de nieuwste inzichten in de pathogenese, diagnostiek en behandelingen.
 
Ook in 2024 zijn er weer nieuwe uitzendingen van ARCH TV!
7 Februari 2024: SLE Eular Richtlijn
15 Mei 2024: CTD-ILD Richtlijn
 

Implementatie ARCH Portaal

Het volledig vernieuwde ARCH Portaal voor de ondersteuning van expertiseconsultaties is sinds kort beschikbaar voor elk ziekenhuis. Het LUMC, Alrijne Ziekenhuis en HagaZiekenhuis zijn al aangesloten.
Wilt u ook in uw centrum gebruik maken van het portaal? Neem dan contact op met info@arch.nl! 

ARCH On Tour 2024

In het eerste kwartaal van 2024 kijken wij uit naar verschillende evenementen, zoals het 20e Groninger Symposium Systeemziekten (UMCG) op 2 februari, de ARCH Dag op vrijdag 5 april en de Onderzoeks-dag voor Patiënten Reumatologie & Klinische Immunologie (UMCU) op 20 april. Tot dan!
Website
LinkedIn | Stichting ARCH
Email
Copyright © 2023 Stichting ARCH, Alle rechten voorbehouden.

Wilt u zich uitschrijven voor deze mailinglijst? Neem dan contact op met ict@arch.nl.






This email was sent to <<Email Address>>
why did I get this?    unsubscribe from this list    update subscription preferences
ARCH · Kopermolen 7 · Leiden, Zuid-Holland 2317 PA · Netherlands

Email Marketing Powered by Mailchimp