ARCH-TV

ARCH-TV is een initiatief van ARCH om onafhankelijk en multidisciplinair zorgprofessionals na te scholen over systemische auto-immuunziekten. Via ARCH-TV wordt u in live webinars volledig bijgepraat over de nieuwste inzichten in de pathogenese, diagnostiek, en behandelingen. Per uitzending staat één ziektebeeld uit het ARCH-portfolio centraal. Experts/tafelgasten geven uitleg en bespreken en bediscussiëren de meest recente publicaties. Op deze pagina kunt u de reeds gemaakte uitzendingen terugkijken.


SLE-Nefritis – 2 september 2022

In deze uitzending onder leiding van prof. dr. Jaap van Laar zijn prof. Alexandre Voskuyl en dr. Maarten Limper als sprekers te gast. Hieronder staat eerst de uitzending in zijn geheel, inclusief de gevoerde discussie. Daarna staan de presentaties van prof. Voskuyl over treat-to-target bij SLE en van dr. Limper over nieuwe middelen bij SLE nogmaals los.

Treat-to-target bij SLE

In deze video vertelt prof. Alexandre Voskuyl meer over treat-to-target bij SLE.

Nieuwe middelen bij SLE

In deze video vertelt dr. Maarten Limper over nieuwe middelen bij SLE.

Vasculitis – 18 mei 2022

In deze uitzending onder leiding van prof. dr. Jaap van Laar zijn dr. Liesbeth Hak en dr. Onno Teng als sprekers te gast. Hieronder staat de gehele uitzending, onderverdeeld in de besproken onderwerpen van de dag.

Reuscelartritis

In deze video deelt dr. Liesbeth Hak haar kennis over Reuscelartritis.

ANCA-geassocieerde vasculitis

In deze video deelt dr. Onno Teng zijn kennis over ANCA-geassocieerde vasculitis.

ARCH survey vasculitis

In de laatste video van 18 mei presenteert dr. Onno Teng een onderzoek naar de tijd tot diagnose bij patiënten met vasculitis, op basis van een survey binnen ARCH.