Home Voor zorgverleners

Voor zorgverleners

Vanaf deze pagina kunt u als zorgverlener meer informatie vinden over de activiteiten van ARCH. Als u een patiënt wilt aanmelden voor een expertiseconsult, klik dan op de knop hieronder.

Aanmelden expertiseconsult

Hieronder staan links naar pagina’s met meer informatie over waar ARCH zich mee bezig houdt, hoe u zich kunt aanmelden voor een MDO, en hoe uw ziekenhuis zich kan aanhaken bij ARCH.

Aanmelden expertiseconsult

Op deze pagina vindt u meer informatie over het aanmelden van een patiënt voor een expertiseconsult. Ook zijn de aanmeldformulieren voor de consulten hier terug te vinden.

Het ARCH Portaal gebruiken in uw ziekenhuis

Vanaf begin 2023 wordt het nieuwe ARCH Portaal uitgerold. Wilt u meer weten over hoe dit portaal de regionale expertiseconsulten gaat ondersteunen? Dan kunt u op deze pagina meer lezen.

Regionale netwerken van ARCH

Om expertise beschikbaar te maken heeft ARCH de organisatie van regionale netwerken gestimuleerd. Op deze pagina leest u meer over deze regionale netwerken en de coördinatie daarvan.

Werkgroep Sjögren

De werkgroep Sjögren houdt zich bezig met zorgverbetering via wetenschappelijk onderzoek en het opstellen van consensusdocumenten. Op deze pagina leest u over de activiteiten van deze werkgroep.

Werkgroep SLE-APS

De werkgroep SLE-APS houdt zich bezig met zorgverbetering via wetenschappelijk onderzoek en het opstellen van consensusdocumenten. Op deze pagina leest u over de activiteiten van deze werkgroep.

Werkgroep SSc

De werkgroep SSc houdt zich bezig met zorgverbetering via wetenschappelijk onderzoek en het opstellen van consensusdocumenten. Op deze pagina leest u over de activiteiten van deze werkgroep.

Werkgroep Vasculitis

De werkgroep Vasculitis houdt zich bezig met zorgverbetering via wetenschappelijk onderzoek en het opstellen van consensusdocumenten. Op deze pagina leest u over de activiteiten van deze werkgroep.

Scholing: ARCH-TV

ARCH-TV is een initiatief van ARCH om onafhankelijk en multidisciplinair zorgprofessionals na te scholen over systemische auto-immuunziekten. Op deze pagina kunt u de reeds gemaakte uitzendingen terugkijken.

Nieuws

Over en van ARCH verschijnen regelmatig artikelen. Hieronder ziet u de nieuwste berichten over waar wij mee bezig zijn of kunt u door klikken naar de pagina met al het nieuws over ARCH.