Home Evenementen

Evenementen

Op deze pagina plaatsen we evenementen van ARCH, evenals relevante congressen en evenementen die interessant kunnen zijn voor betrokken zorgverleners of patiënten.


Aankomende ARCH evenementen

oktober

4 oktober 2023
ARCH TV

Deze keer zal er een nascholing over IgG4-gerelateerde ziektebeelden gegeven worden. U kunt zich alvast hier inschrijven.

10 oktober 2023
12e Nationaal Congres Allergologie & Klinische Immunologie

Het immuunsysteem vormt een complex en nauw geregeld stelsel dat ons beschermt tegen een belangrijk deel van de gevaren die ons omringen. Daarbij bestaat het risico dat het immuunsysteem zich ook richt tegen het eigen lichaam. Dit leidt tot zeer diverse uitingen van auto-immuunziekten en allergie, waarbij individualisering van behandeling soms al de maat is. Daarnaast vormen nieuwe onderzoeken de basis voor toekomstige zorg. Vooraanstaande sprekers zullen u tijdens deze editie vertellen wat de gevolgen zijn van de ontregeling van het immuunsysteem voor verschillende orgaansystemen en hoe hiermee om te gaan.

Locatie: Hotel Theater Figi, Het Rond 2, Zeist.

Meer informatie en inschrijven.

november

17 november 2023
ARCH Dag

Let op: voor de accreditatie heeft Stichting ARCH eenmalig uw BIG-nummer nodig, geef deze zo snel mogelijk door via info@arch.nl

Locatie: Stadskasteel Oudaen, Utrecht