Home Over ARCH

Over ARCH

Autoimmune Research and Collaboration Hub (ARCH) is een landelijk initiatief waarbij een medisch expertiseplatform over systemische auto-immuunziekten voor alle patiënten en zorgverleners in Nederland is georganiseerd. Dit platform is mogelijk gemaakt door financiële ondersteuning van ReumaNederland. ARCH zorgt voor betere zorg en minder ziektelast doordat landelijke expertise lokaal beschikbaar wordt.


Op deze pagina vindt u meer informatie over de organisatie van ARCH, onze visie, en de partijen en organisatie waarmee ARCH samenwerkt.

Missie & Visie

ARCH is gericht op het verbeteren van de zorg voor mensen met systemische auto-immuunziekten. Op deze pagina leggen we de missie en visie van ARCH uit zodat u weet waarom we dit doen en hoe we de toekomst graag zien.

Organisatie

Hier kunt u alles lezen over hoe ARCH als stichting in elkaar steekt. Het bestuur en kernteam stellen zich voor, de raad van toezicht en adviesraad kunt u hier vinden, en de statuten en reglementen van ARCH staan ook hier.

Samenwerking

ARCH werkt samen met verschillende partijen, waaronder betrokken patiëntverenigingen en ziekenhuizen. Op deze pagina vindt u ze terug.

Huishoudelijk Reglement

In het huishoudelijk reglement worden de opmaak en verantwoordelijkheden van de verschillende onderdelen van Stichting ARCH besproken. Op deze pagina kunt u meer erover lezen of de reglementen in zijn geheel downloaden.

ARCH voor jou

Deze site is verder onderverdeeld in een sectie voor patiënten en een sectie voor zorgverleners. Als u hieronder doorklikt kunt u meer lezen over de activiteiten van ARCH die relevant zijn voor u.