Home ARCH-dagen 2022: vrijdag 18 mrt en vrijdag 2 dec

ARCH-dagen 2022: vrijdag 18 mrt en vrijdag 2 dec

Tijdens de ARCH-dagen wisselen we kennis en ervaringen met elkaar uit. De ARCH-dagen zijn voor iedereen die zich inzet voor de zorg van mensen met systemische auto-immuunziekten: patiënten of hun vertegenwoordigers die actief zijn voor patiëntenverenigingen voor deze ziekten, wetenschappelijk onderzoekers en zorgprofessionals. De ARCH-dagen vervangen de halfjaarlijkse dagen bijeenkomsten van SANL en de Stichting Registratie systeemziekten. Heeft u geen uitnodiging gehad maar wilt u zich graag aanmelden voor de ARCH-dag? Mail naar info@arch.nl.

 


ARCH-dag 18 maart

Locatie & tijd
Eenhoorn Meeting Center Amersfoort + online
Van 12.00 tot 18.00

Programma
Het plenaire gedeelte: Leren van en door ARCH
Onno Teng – Leren van ARCH
Ebru Dirikgil – Leren door ARCH: de wetenschap van ARCH AAV
Na het plenaire gedeelte is, zoals u gewend bent, tijd en ruimte gereserveerd voor de landelijke werkgroepen om bij te praten over zorgverbetering, wetenschap en netwerken. Elke werkgroep deelt binnenkort hun agenda.

Wilt u zich aanmelden voor het programma van een van de werkgroepen (Systemische Lupus Erythematosus & Antifosfolipiden syndroom, Vasculitis, Systemische Sclerose en Sjögren) of wilt u meer informatie over de ARCH-dag en deelname? Mail dan naar info@arch.nl.