Home Het nieuwe ARCH.nl

Het nieuwe ARCH.nl

Kennis en expertise zichtbaar en bereikbaar voor patiënt en zorgverlener

Vanaf het begin is het doel van ARCH geweest om hét expertiseplatform voor systemische auto-immuunziekten in Nederland te worden, om de zorg voor mensen met deze zeldzame ziekten te verbeteren door kennisdeling en expertise laagdrempelig bereikbaar te maken.

Een overzichtelijke website is een belangrijk middel om alles te laten zien wat ARCH is en doet, om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen en vooral wat ARCH voor u als patiënt en/of zorgverlener kan betekenen, kortom een middel om kennis en expertise bereikbaar te maken. Daarom presenteren wij vandaag met gepaste trots het nieuwe ARCH.nl met nieuws en pagina’s met informatie specifiek gericht op u als patiënt en pagina’s specifiek voor u als zorgverlener.

Deze website is tot stand gekomen in samenwerking met patiëntvertegenwoordigers en zorgverleners, zodat de website zo goed mogelijk aan ieders wensen tegemoet komt, leesbaar en informatief is. Vanzelfsprekend zullen wij de komende tijd de website blijven verbeteren. Heeft u nog tips voor of vragen over de website? Neem dan contact met ons op.